Τρόποι Αποστολής

– Αποστολή με courier: Τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας σας είναι 2€ εφόσον η παραγγελία σας είναι προπληρωμένη (κατάθεση) και 5€ για πληρωμή με μετρητά κατά την παράδοση (αντικαταβολή).

Σημείωση: Για παραγγελίες προϊόντων άνω των 5 κιλών, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€ / έξτρα κιλό.

Δωρεάν κόστος μεταφορικών για παραγγελίες άνω των 150€.

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) έως τις 15:30 μμ, θα αποστέλλονται την ίδια μέρα και θα παραλαμβάνονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μετά τις 15:30, θα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα και θα παραλαμβάνονται σε 48 ώρες.

– Παραλαβή από τις εγκαταστάσεις της Forever Living Products: Δωρεάν.

– Παραλαβή από τις εγκαταστάσεις μας: Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@aloeliving.gr

 

Διαδικασία παράδοσης
Θα ενημερώνεστε μέσω email για την εξέλιξη της παραγγελίας σας και μετά την αποστολή θα λάβετε τον κωδικό παρακολούθησης για να γνωρίζετε που βρίσκεται το δέμα σας μέσα από το site της εταιρίας courier.
Εάν επιθυμείτε συγκεκριμένη ώρα παράδοσης, παρακαλούμε αναφέρετέ το στα σχόλια κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, για να ενημερώσουμε τη μεταφορική εταιρία.
Εάν υπάρχει έλλειψη προϊόντος της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να συζητήσουμε νέο χρόνο παράδοσης ή αντικατάσταση με άλλο προϊόν ή ακύρωση.

 

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Η Forever Living Products προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων μέσα σε 30 ημέρες από την αγορά, αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι με οποιοδήποτε προϊόν. 

Eπιστρέψτε μας το χρησιμοποιημένο προϊόν, μαζί με την απόδειξη και εμείς θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα.