Forever Living Products

Forever Living Products

Η εταιρεία Forever Living Products ιδρύθηκε το 1978 από τον Rex Maughan. Πρόκειται για μια εταιρεία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων που κατασκευάζει και πουλάει χιλιάδες προϊόντα ευεξίας και ομορφιάς σε όλο τον κόσμο. Η Forever Living Products είναι μια επιχείρηση που λειτουργεί σε περισσότερες από 165 χώρες. 

Όλα ξεκίνησαν από μια ιδέα το 1978 όταν ο Rex Maughan αποκάλυψε ένα επαναστατικό και προσαρμοσμένο σχέδιο: να προσφέρει τα καλύτερα καταναλωτικά προϊόντα στο κοινό τα οποία όμως να έχει αποδειχθεί ότι προάγουν τη διαρκή ευεξία και υγεία και κάνουν τους ανθρώπους που τα δοκιμάζουν να μιλάνε για αυτά.

Αφιερώθηκε λοιπόν στην αναζήτηση των καλύτερων πηγών για την υγεία και την ομορφιά της φύσης και στη διανομή τους στον κόσμο.

 

Forever Living Products

Οι άνθρωποι της Forever Living Products, έχουν το πάθος να βοηθάνε τους άλλους να φαίνονται καλύτερα και να αισθάνονται καλύτερα, και την υπερηφάνεια που προέρχεται από το να κάνεις τα πράγματα διαφορετικά. Η εταιρεία διαθέτει τις δικές της φυτείες, εγκαταστάσεις παραγωγής, τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, εργαστήρια ελέγχου ποιότητας και ακόμη και δικά της κανάλια διανομής. Τα πάντα, από το εργοστάσιο μέχρι το προϊόν σε εσάς. Αυτός είναι και ο λόγος που διασφαλίζεται η ποιότητα των προϊόντων και είναι εγγυημένη καθώς υπάρχει πλήρης έλεγχος σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα.

Όλα ξεκινούν από τις φυτείες αλόης στο Τέξας και τη Δομινικανή Δημοκρατία. Η Forever ελέγχει πλήρως τον τρόπο που καλλιεργούνται και συλλέγονται τα φυτά. Αυτό επιτρέπει στη Forever να παράγει περισσότερα από 8 εκατομμύρια γαλόνια υψηλής ποιότητας εσωτερικών φύλλων αλόης βέρα κάθε χρόνο.

Η αλόη βέρα έχει ισχυρά οφέλη που βοηθούν να φαίνεσθε καλύτερα και να αισθάνεσθε καλύτερα μέσα και έξω. Από την υποβοήθηση της πέψης και την προώθηση της φυσικής ενέργειας, στην απαλότητα και την περιποίηση του δέρματος, το καθαρό από εσωτερικά φύλλα ζελέ της αλόης βέρα βρίσκεται στην καρδιά όλων όσων κάνουμε στη Forever.

Λίγα λόγια για την αλόη της Forever Living Products

O ΜΕΓΑΛΥΤΕΡOΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

 

Σε πάνω από 7.500 στρέμματα αναπτύσσουν 50 εκατομμύρια φυτά και παράγουν 65 εκατομμύρια γαλόνια αλόης βέρα κάθε χρόνο.

Η ΣΩΣΤΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ

Η Aloe Barbadensis Miller είναι η πιο διατροφικά πολύτιμη ποικιλία της αλόης και το μόνο είδος που καλλιεργεί η Forever.

ΙΣΤΟΡΙΑ KAI ΟΦΕΛΗ

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν την αλόη βέρα για τις καταπραϋντικές της ιδιότητες από το 2200 π.Χ.

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ

Συγκομίζουμε με το χέρι για να εξασφαλίσουμε ότι κάθε φύλλο είναι ιδανικό για συγκομιδή και για να αποφύγουμε την καταστροφή του φυτού αλόης.

ΦΙΛΤΡΑΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ

Στην Forever φιλτράρεται με το χέρι κάθε φύλλο για να εξαχθεί μόνο καθαρό, ισχυρό από εσωτερικό φύλλο αλόης βέρα, gel.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ

Η αλόη της Forever Living Products μπορεί να παράξει φύλλα μέχρι και πέντε χρόνια.

Αν σας ενδιαφέρει η προοπτική συνεργασίας (από το χώρο σας και με ελεύθερο ωράριο), επικοινωνήστε μαζί μας εδώ