Τρόποι Παραγγελίας

1. Τιμές λιανικής

– Παραγγελία κατευθείαν από το επίσημο κατάστημα της Forever Living Products σε τιμές λιανικής, κάνωντας κλικ εδώ. Προσθέστε τα προϊόντα που επιθυμείτε στο «καλάθι» σας και στη συνέχεια συμπληρώστε τα στοιχεία σας και τον επιθυμητό τρόπο πληρωμής. Ένας δικός μας άνθρωπος θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσει για τα προϊόντα και τη διαδικασία αποστολής. 

– Παραγγελία μέσω email στο info@aloeliving.gr σε τιμές λιανικής. Δωρεάν τα μεταφορικά στις προπληρωμένες σε εμάς παραγγελίες, εφόσον η αξία τους ξεπερνά τα 35 ευρώ στη λιανική. Μετά από επιβεβαίωση των στοιχείων σας και της πληρωμής, προχωρούμε σε παραγγελία των προϊόντων σας με απόδειξη ή τιμολόγιο από τη Forever Living Products. Στο περιεχόμενο του email θα πρέπει να υπάρχουν οι κωδικοί και η συνοπτική περιγραφή των προϊόντων που θέλετε να παραγγείλετε, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

– Παραγγελία μεσω τηλεφώνου καλώντας στο +30 6977 992709 σε τιμές λιανικής. Δωρεάν τα μεταφορικά στις προπληρωμένες σε εμάς παραγγελίες, εφόσον η αξία τους ξεπερνά τα 35 ευρώ στη λιανική. Μετά από επιβεβαίωση των στοιχείων σας και της πληρωμής, προχωρούμε σε παραγγελία των προϊόντων σας με απόδειξη ή τιμολόγιο από τη Forever Living Products. Η δυνατότητα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης προσφέρεται τις εξής ημέρες και ώρες: Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο από τις 9:00πμ μέχρι τις 15:00μμ. Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή από τις 9:00πμ μέχρι τις 14:00μμ και από τις 17:00μμ μέχρι τις 21:00μμ.

2. Προνομιακές τιμές

Γίνετε μέλος της Forever Living χωρίς καμία υποχρέωση, κανένα κόστος, συνδρομή ή οποιαδήποτε υποχρέωση.

Επωφεληθείτε τις προνομιακές τιμές μέλους με έκπτωση 15%.

Συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα Online ή και προχωρήστε στη πρώτη σας παραγγελία για να ενεργοποιηθεί (προσθέστε προϊόντα αξίας 55 ευρώ με την προσωπική σας έκπτωση).